Handelswaar

Sustainable merchandise

Over de gear die we bij Unigear aanbieden kunnen we kort en helder zijn: ‘We don’t make people want stuff, we make stuff people want.’ Met ons team van marketingspecialisten en designers helpen wij onderwijsinstellingen een aantrekkelijke, duurzame merchandise lijn te ontwikkelen die aansluit bij de doelgroep en past binnen jullie kernwaarden en huisstijl.

Maatwerk

Ben je op zoek naar iets anders mét of zonder webshop, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij doen dit al voor veel grote en kleine onderwijsinstellingen.  Benieuwd naar wat we voor jullie kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.

Gifts en premiums

Wij bieden een ruim assortiment aan van branded premiums in lijn met jullie look en feel. Denk hierbij aan kleding zoals hoodies, t-shirts, jassen en sportkleding, maar ook tassen, serviesgoed, geschenken, cadeaukaarten en speciale producten voor events en congressen. Hierbij zoeken we graag de samenwerking op met lokale maatschappelijke initiatieven. Zo kunnen we een uniek aanbod leveren voor iedere onderwijsinstelling en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld door betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Kwaliteit voorop

Als proactieve partner zetten wij ons in vóór duurzame en circulaire keuzes en tégen de wegwerpcultuur in de gehele keten. Dit betekent ook dat kwaliteit van onze producten voorop staat. Wij ontwikkelen daarom alleen producten die een lange tijd meegaan en zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden. Ons Quality Management team zorgt ervoor dat onze producten altijd aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen.

 

Copyright © 2023-The Gear Company BV, Inc. All rights reserved.