Handelswaar

Sustainable merchandise

Over de gear die we bij Unigear aanbieden kunnen we kort en helder zijn: ‘We don’t make people want stuff, we make stuff people want.’ Met ons team van marketingspecialisten en designers helpen wij onderwijsinstellingen een aantrekkelijke, duurzame merchandise lijn te ontwikkelen die aansluit bij de doelgroep en past binnen jullie kernwaarden en huisstijl. Hierbij zoeken we graag de samenwerking op met lokale maatschappelijke initiatieven en zoeken we steeds naar het meest duurzame materiaal. Zo kunnen we een uniek aanbod leveren voor iedere onderwijsinstelling en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld door betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en het milieu. 

Duurzame hoodies en meer

Met onze 20 jaar ervaring in Nederland en België zijn wij dé duurzame merchandise specialist in de onderwijsmarkt. Met ons team van enthousiastelingen zorgen wij ervoor dat er dagelijks duizenden studenten in de Benelux in onze duurzame hoodies lopen. Je kunt ons kennen van de hoodies, maar eigenlijk alles waar je een logo op ziet, komt bij ons vandaan. Denk hierbij aan kleding zoals casual sweaters, t-shirts, babykleding en sportkleding, maar ook tassen, serviesgoed, (afstudeer)geschenken, cadeaukaarten en speciale producten voor events en congressen. Kortom alles voor een mooi aanbod aan duurzame relatiegeschenken. Mét of zonder tailor made webshop.

Kwaliteit voorop

Als proactieve partner zetten wij ons in vóór duurzame en circulaire keuzes en tégen de wegwerpcultuur in de gehele keten. Dit betekent ook dat kwaliteit van onze producten voorop staat. Wij ontwikkelen daarom alleen producten die een lange tijd meegaan en zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden. Ons Quality Management team zorgt ervoor dat onze producten altijd aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen.

Maatwerk

Ben je op zoek naar jouw eigen duurzame merchandise lijn of relatiegeschenk mét of zonder eigen webshop, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij doen dit al voor veel grote en kleine onderwijsinstellingen, maar ook bedrijven en clubs. We bieden een breed assortiment van meer dan 3000 producten die gepersonaliseerd kunnen worden met eigen naam, logo of tekst. Ook in grote aantallen. Benieuwd naar wat we voor jullie kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op of kijk eens op onze UniGear maatwerk website voor inspiratie of een vrijblijvende offerte.

Copyright © 2023 - 2024 UniGear. All rights reserved.