Jouw eigen webshop

Van ontwikkeling tot totaal ontzorgen

Net zo belangrijk als een aansprekend en duurzaam aanbod, is een aansprekende full responsive webshop in de look en feel van jouw onderwijsinstelling. Dit is immers onderdeel van de customer experience van de student of medewerker die zijn hoodie of relatiegeschenk koopt. Het zorgt ook voor een uitstekend verkoopkanaal en een manier om je boodschap te vertellen en versterkenWij richten niet alleen de webshop voor je in, maar handelen ook nog de verkoop en verzending naar de klant af in samenwerking met onze klantenservice. Maatwerk zoals personalisatie is uiteraard ook mogelijk. Geen omkijken naar dus!

Fysieke verkooppunten

Onderdeel van de customer experience zijn ook fysieke verkooppunten. Denk aan verkooppunten op de onderwijsinstelling en tijdens events. Veel klanten willen producten toch ook vaak zien en voelen. Wij zorgen dat dit tijdig en in lijn met de look & feel verzorgd wordt.

 

Voorraadbeheer

Geen zorgen over de inkoop van producten, het bijhouden van de voorraad of het logistieke transport, wij regelen het voor jullie! Hierbij zorgen we voor een zo klein mogelijke footprint. Zo heeft iedere student of medewerker tijdig zijn of haar favoriete product in huis.

 

Analyse

De markt verandert en jij bent natuurlijk ook druk bezig. Met onze kennis van de markt houden wij de trends in de gaten, analyseren wij verkoopcijfers en testen wij regelmatig concepten onder de doelgroep om zo de juiste keuzes te blijven maken.

 

 

Copyright © 2023 - 2024 UniGear. All rights reserved.