Custom made webshop

Jouw eigen webshop

Net zo belangrijk is een aansprekend en duurzaam aanbod, is een aansprekende full responsive webshop in de look en feel van jouw onderwijsinstelling. Dit is immers onderdeel van de customer experience van de student of medewerker die zijn hoodie of relatiegeschenk koopt en zorgt ook voor een uitstekend verkoopkanaal en een manier om je boodschap te vertellen en versterken.

Van ontwikkeling tot totaal ontzorgen

Wij richten niet alleen de webshop voor je in, maar handelen ook nog de verkoop en verzending naar de klant af in samenwerking met onze klantenservice. . Geen omkijken naar dus! Custom made orders zijn uiteraard ook mogelijk. Hierbij proberen we onze footprint zo klein mogelijk te houden. Tevens kijken we samen hoe we het aanbod zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken en zo goed mogelijk onder de aandacht van de doelgroep kunnen brengen.

Fysieke verkooppunten

Onderdeel van de customer experience zijn de fysieke verkooppunten. Denk aan verkooppunten op de onderwijsinstelling en tijdens events. Veel klanten willen producten toch ook vaak zien en voelen. Wij zorgen dat dit tijdig en in lijn met de look & feel verzorgd wordt.

Voorraadbeheer

Geen zorgen over de inkoop van producten, het bijhouden van de voorraad of het logistieke transport, wij regelen het voor jullie! Hierbij zorgen we voor een zo klein mogelijke footprint. Zo heeft iedere student of medewerker tijdig zijn of haar favoriete product in huis.

Analyse

De markt verandert en jij bent natuurlijk ook druk bezig. Met onze kennis van de markt houden wij de trends in de gaten, analyseren wij verkoopcijfers en testen wij regelmatig concepten onder de doelgroep om zo de juiste keuzes te blijven maken.

 

Copyright © 2023-The Gear Company BV, Inc. All rights reserved.