Over ons

UniGear, from me to we gear

Bij UniGear houden we van verbinden. Het verbinden van mensen, van communities, maar ook het verbinden van de mens met het welzijn van de planeet. Door middel van merchandise helpen wij onderwijsinstellingen op een duurzame en sociale manier hun identiteit uit te dragen en mensen bij elkaar te brengen. Zo gaan we van ‘ik’ naar ‘wij’ en zorgen we bovendien voor een aanbod waar de onderwijsinstelling trots op kan zijn!

 

 

 

 

 

Dé specialist in de onderwijsmarkt

Met onze 17 jaar ervaring en marktleiderschap in Nederland en België, kunnen wij met recht zeggen dat wij dé specialist zijn op het gebied van merchandise binnen de onderwijsmarkt. Wat ons zo bijzonder maakt, is dat duurzaamheid voorop staat. We hebben bovendien veel kennis van de markt en kunnen volledig ontzorgen. Van productontwikkeling tot custom made webshops, voorraadbeheer, fysieke verkooppunten, communicatie en customer care. Kortom we nemen alles uit handen, zodat je hier als opdrachtgever geen omkijken meer naar hebt!

 

 

 

 

 

Wat doen we allemaal?

 

Productontwikkeling

 

Met ons team van marketingspecialisten en designers helpen wij onderwijsinstellingen een aantrekkelijke, duurzame merchandise lijn te ontwikkelen die aansluit bij de doelgroep & past binnen jullie kernwaarden en huisstijl. Op zoek naar maatwerk, ook dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Custom made webshop

 

Net zo belangrijk is een aansprekende full responsive webshop in de look en feel van jouw onderwijsinstelling. Wij richten niet alleen de webshop voor je in, maar handelen ook nog de verkoop en verzending naar de klant af in samenwerking met onze klantenservice. Ook hier geen omkijken naar dus!

Fysieke verkooppunten

 

Onderdeel van de customer experience zijn de fysieke verkooppunten. Denk aan verkooppunten op de onderwijsinstelling en lokale events. Wij zorgen dat dit tijdig en in lijn met de look & feel verzorgd wordt.

Lokale sociale partners

 

Duurzaamheid en het bijdragen aan lokale sociale initiatieven staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken  met meerdere lokale partners samen zoals duurzame en sociale ondernemers & mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zo kunnen we een uniek aanbod leveren en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld

Voorraadbeheer

 

Geen zorgen over de inkoop van producten, het bijhouden van de voorraad of het logistieke transport, wij regelen het voor jullie! Hierbij zorgen we voor een zo klein mogelijke footprint. Zo heeft iedere student of medewerker tijdig zijn of haar favoriete product in huis.

Analyse

 

De markt verandert en jij bent natuurlijk ook druk bezig. Met onze kennis van de markt houden wij de trends in de gaten, analyseren wij verkoopcijfers en testen wij regelmatig concepten onder de doelgroep om zo de juiste keuzes te blijven maken.

 

Copyright © 2023-The Gear Company BV, Inc. All rights reserved.