Duurzame merchandise

In de promotionele sector worden er ieder jaar heel veel producten gemaakt die door productie zeer belastend zijn voor het milieu en tevens vaak weggegooid worden, waardoor ze zorgen voor vervuiling van de wereld om ons heen. Daarom geloven wij erin dat merchandise verduurzaamd moet worden. Dit betekent het tegengaan van de wegwerpcultuur (o.a. merchandise die wél aansluit bij de wensen van de doelgroep en tevens hergebruik van artikelen), maar ook producten maken die bijdragen aan natuur, milieu en mensen.

Wij streven naar duurzame ontwikkeling in de gehele keten, van productie tot aan levering bij de klant. Onze eisen op het gebied van Social Compliance en duurzame grondstoffen bij onze leveranciers, getuigen van onze betrokkenheid bij de maatschappij. Het gehele proces, van inkoop van de grondstoffen tot het leveren van het product bij de consument en de recycling hiervan, ieder onderdeel moet aan onze criteria voor duurzaamheid voldoen.

Benieuwd naar ons aanbod van duurzame merchandise? Deze stellen special voor jouw onderwijsinstelling samen; neem gerust contact met ons op!

CONTACT

Copyright © 2023-The Gear Company BV, Inc. All rights reserved.