Dit doen we!

Specialist in merchandise voor onderwijs!

Je kent ze vast wel, die hoodies met de naam van een universiteit of hogeschool. Die komen dus van ons! Maar we doen nog veel meer!

Unigear is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in het beheren en exploiteren van duurzame merchandise van onderwijsinstellingen in Nederland en Belgie. Dit houdt in dat we speciaal voor deze doelgroep een aansprekend aanbod van duurzame merchandise ontwikkelen waar de onderwijsinstelling trost op mag zijn!

We leveren niet alleen de merchandise, maar zorgen ook nog eens dat deze verkocht wordt via een webshop in look en feel van de onderwijsinstelling of via fysieke verkooppunten. Kortom we nemen alles uit handen, zodat je hier als opdrachtgever geen omkijken meer naar hebt!

Wil je ook een aantrekkelijke merchandise lijn voor jouw onderwijsinstelling?  Wij helpen je graag om jouw community studenten, medewerkers, alumni jouw merk uit te dragen!

Benieuwd naar onze aanpak en hoe we onze kennis over de doelgroep voor jouw in kunnen zetten, neem gerust contact met ons op!

CONTACT

Copyright © 2020-The Gear Company BV, Inc. All rights reserved.