Kennis van de doelgroep

The Gear Company is de specialist in het succesvol beheren en exploiteren van webshops met relatiegeschenken voor Nederlandse en Belgische hogescholen en universiteiten. De afgelopen 10 jaar hebben wij veel kennis opgebouwd met betrekking tot de wensen en behoeften van onderwijsinstellingen en de doelgroep, die net alleen bestaat uit aspirant-, reguliere- en uitwisselingsstudenten, maar ook uit alumni, relaties en medewerkers.

Het goed kennen van deze universitaire gemeenschap is de sleutel van ons succes. Om onze kennis actueel te houden, doet het Unigear Lab elk kwartaal online marktonderzoek.

 

Doorlopend en pro-actief ontwikkelen wij met deze kennis nieuwe producten en diensten die nauwkeurig zijn afgestemd op de verschillende doelgroepen. Dit gaat van grote eenmalige oplagen tot aan kleine en gepersonaliseerde producten. Vanzelfsprekend doen wij dit alles in afstemming met uw afdeling Communicatie & marketing. Bij The Gear Company is uw huisstijl in goede handen!

Het gehele logistieke proces is bij The Gear Company modern, geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk. Met ons staat u sterker!